Main img
Hur får du ihop din baldag ekonomiskt?
Börjar det bli lite mycket pengar? Här tipsar vi om hur du kan hitta smarta lösningar för att spara på slantarna.
Main img
Nästa träning?
Se vart och när vi tränar nästa gång..

Budgettips

Högtidskläder

Det är tyvärr inte gratis att dansa bal. Det är många investeringar som ska göras. Men på flera ställen går det att spara på slantarna.
Kanske går det att hitta en klänning på blocket? Då Linköping har en så stor tradition vad gäller balen så är det många klänningar som säljs. Sedan finns det många skräddare som kan sy in eller sy upp klänningen för en billig peng.
Lika så skor, frack och andra accessoarer kan man hitta på blocket.


Inte lika stort i Norrköping

I vår grannstad så är inte balen lika stor och därför så har det många gånger visat sig att också inköp av högtidskläder har varit billigare. Sök efter flera leverantörer via eniro. Det kan löna sig.


Fordon

Tänk på att ni ska ta er från punkt A till punkt B. Denna färd är ca. 2 km vilket skulle ta ca. 7 minuter att cykla. Kanske kan det vara svårt med en klänning på. Ni hittar säkert någon bra lösning. Var kreativa.


Styling

Ska man vara fin får man lida pin brukar det heta, och tyvärr också plånboken. Sminkar du dig dagligen? Kanske kan du göra det även på baldagen och spara pengarna som man annars kan lägga ut på att gå till en makeupartist. Håret kan vara svårt att göra själv. Men med lite träning så fixar man det också snart. Fast det är klart att man ska samtidigt få skämma bort sig lite. Tänk på att det finns många frisörer i den här staden.