Main img
Hur får du ihop din baldag ekonomiskt?
Börjar det bli lite mycket pengar? Här tipsar vi om hur du kan hitta smarta lösningar för att spara på slantarna.
Main img
Nästa träning?
Se vart och när vi tränar nästa gång..

Bal #1

Folkunga, Berzan...

Hej!

Baldagen börjar närma sig med stormsteg och nu finns äntligen fototiderna upplagda. Under rubriken "DOWNLOADS" finns fotolistan länkad, där hittar ni era fototider. 

 

Det börjar även komma frågor angående hur baldagen är upplagd, detta finns det information om under "FAQ" > "BALDAGEN"

 

 

Vi har märkt av att flertalet personer inte får mailen angående balen. I de flesta fallen hittas mailen då de av någon anledning hamnar i andra inkorgar, exempelvis skräppost och kampanjer. Därav är det viktigt att ni kontrollerar alla era inkorgar och om mailen hittas att ni flyttar dem till eran vanliga inkorg så framtida mail kommer rätt. Ni kan även söka efter mail från mailadressen no-reply@balerna.se där mailutskicken skickas ifrån, lägg gärna till dena mailadress i eran kontaktbok. 

 

Information angående betalningen

Avgiften är 750 kr (per person), där middag, träningar och själva balen är inkluderat. Sista betalningsdag för denna avgift är 27:e februari.

 

Betalningen ska göras till bankgirokontot 579-8673 (Folkungaskolans Balkommitté) och det är viktigt att ni märker betalningen rätt. I meddelanderutan ska det stå erat bal-ID samt ett H för herren eller D för damen beroende på vem betalningen gäller. Exempelvis: 1001H (om betalningen gäller herren) eller 1001D (om betalningen gäller damen). Erat bal-ID fick ni med i anmälningsmailet som skickades ut när ni anmälde er.

 

Sker inte betalningen med rätt märkning är det erat ansvar att bevisa för oss att betalningen kommer från er. Hittar i inte erat bal-ID kan ni höra av er till oss (berzan@balerna.se eller folkunga@balerna.se).

 

Se även till att regelbundet gå in på hemsidan för att se uppdateringar om balen och även följa oss på våra sociala medier där vi uppdaterar er om senaste nytt angående vårens bal.

 

Berzan

Instagram @berzansbal

Facebook @Berzeliusskolans balkommitté

Folkunga

Instagram @folkungaskolansbalkommitte

Facebook @Folkungaskolans balkommitté

 

Quickinfo

Download

Fotolista